Annons

Spelglädje och målfest

I december förra året skrev vi om när FFS, Föreningen för Funktionshindrade i Skåne län, vann över brandmännen vid Räddningstjänsten i Landskrona. I onsdags kväll var det dags för SST NET Falcons att gästa FFS i Puls Arena.

Stefan Jakobsson, eldsjäl i FFS, noterade med glädje att det var en stor skara elitspelare ur Falcons Dam- och Herrlag som hörsammat inbjudan, med klubbens ordförande Lars Persson som ledare. Publiken var förväntansfull inför matchen, som visade sig bli spelmässigt mycket jämn. FFS kunde till slut vinna med klara 17-8 då målskyttet fungerade i det närmaste perfekt.

Annons
 

Stefan Jakobsson, som dömde matchen, gav följande kommentar efteråt.
– Nog för att jag visste att killarna var bra men att de var så här duktiga trodde jag inte. Man såg redan innan matchstart att dom var taggade för detta. I deras ögon kunde man se beslutsamheten att vinna. Jag är otroligt stolt över dom.

Lars Persson, ordförande i SST NET Falcons, var imponerad av FFS-spelarnas framfart på planen. Jubel utbröt i FFS-laget när Lars Persson lovade alla i laget fri VIP-entré till alla Falcons hemmamatcher under nästa säsong.

– Detta är tyvärr lagets sista träning för säsongen, berättade Jakobsson.
– Vi saknar en tränare, men hoppas att det skall lösa sig till nästa säsong. De här spelarna älskar ju att spela innebandy.


Lars Persson, tvåa från vänster, tackade för en härlig match och bjöd FFS på fri entré till Falcons alla hemmamatcher under kommande säsong…
Foto: Ulf Bjarke – Foto261.se


…till stor stor glädje för spelarna i FFS lag.
Foto: Ulf Bjarke – Foto261.se


Bobby Sjöström i FFS jublar efter att ha gjort ett av lagets 17 mål.
Foto: Ulf Bjarke – Foto261.se


FFS eldsjäl Stefan Jakobsson svarade för ett trevligt arrangemang i Puls Arena.
Foto: Ulf Bjarke – Foto261.se


Två väldigt nöjda lag efter matchen i Puls Arena. Foto: Ulf Bjarke – Foto261.se

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser