Annons

Extralång final för lördagscaféet

På lördag är det Grand Finale för lördagscaféerna programmet är så fullspäckat med mångsidig underhållning att arrangörerna förlängt öppettiderna. På scenen dyker bluesbandet Red Roosters upp med tung och svängig blues. Poeten Kristian Johannesson bjuder på nya och underfundiga alster. Det blir också solig bluegrass med Howdy Partners och klassiska och nya visor med Eric Sandberg samt väljudande rock- och popklassiker med The Big Chill.
Dessutom blir det mer visor av duon Ingela Sandberg och Fredrik Ohlsson samt en countryshow av Qvärlöf Sträng & Pipa.
Mitt i allt kommer det även att hållas ett musikquiz.

Caféet öppnar som vanligt klockan 11.00 i teaterrestaurangen men dagen till ära så håller arrangörerna öppet till 16.30.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser