Annons

BoIS testar ny anfallare

BoIS kommer i dagarna att testa en ny anfallare. Det är Darko Lukanovic, 30 år, som konaktat BoIS och som bjudits in för att visa upp sig i veckan. Darko Lukanovic kommer närmast från spel i Vietnamn men han är inte okänd för BoIS sport- och klubbchef Patrik Johansson.
– När jag var assisterande tränare i MFF 2004 hade jag Darko Lukanovic i truppen. Han var en 20-årig talang i U21-laget men som också gjorde ett inhopp i Allsvenskan. Därefter spelade han elva matcher för Assyriska i Allsvenskan. När jag fick veta att han nu var tillbaka från Vietnamn och gärna ville testa hos oss så bjöd vi in honom till träningen, säger han på klubbens hemsida.

Darko Lukanovic började sin fotbollskarriär i Falkenberg innan han hamnade i MFF. Efter sejouren i Assyriska har han spelat i Belgien, Spanien, Rumänien och Vietnamn.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser