Annons

Betongcupen gästar Lagunen

En glad nyhet för alla skateboardintresserade är att Betongcupen gör ett gästspel på Lagunen i sommar.

Betongcupen är en  nationell skateboardserie i betongparker och den 4 juli tar man Sveriges bästa skejtare, både killar och tjejer med sig till Landskrona och bjuder utöver häftiga tävlingar på livemusik.
– Nya skateboardanläggningen i Landskrona ser mycket bra ut och kommer locka många deltagare, säger John Magnusson från Betongcupens organisation.

Annons
 

Arrangemanget är gratis för både deltagare och publik och beräknas pågå mellan klockan 13-18 den 4 juli.  Arrangemanget görs i samarbete mellan Föreningen Bryggeriet i Malmö, Landskrona skateboardförening och Landskrona stad.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser