Annons

Nytt singelsläpp från Sunrise

Vi noterar att de välkända Landskronamusikerna Bosse Nilsson och Anders Magnell idag släpper sin fjärde singel under namnet Sunrise. Låten heter So Easy och beskrivs av musikerna som ”en bra poplåt i uptempo med en catchy rytmik och ett bra arrangemang”.

Anders Magnell har sina rötter och influenser i soul, funk och 70-talets disco med artister som Michael Jackson, Stevie Wonder och Prince. Bo Nilsson hämtar sin inspiration från rocken med artister som Springsteen, Dylan, Tom Petty med flera. Tillsammans producerar de musik under namnet Sunrise. Musiken är oftast influerad av popmusik ifrån hela världen, oftast uptempo och gjord för dansgolvet.

Annons
 

Här kan du med Spotify-konto lyssna på ”So Easy” i LANDSKRONA-listan.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser