Annons

Kvalet till allsvenskan för SST NET Falcons börjar ikväll

Förra året förlorade SST NET Falcons mot Craftstaden från Oskarshamn i kvalet till allsvenskan. I år är motståndet det samma. För att nå allsvenskan måste Falcons besegra Craftstaden i två playoffmatcher och den första spelas på hemmaplan ikväll med start klockan 19.30. Minst en returmatch spelas i Oskarshamn nästa helg.
– Förra året började vi på bortaplan och vann där. Sedan förlorade vi de två hemmamatcherna och fick därmed se oss besegrade. Denna gång börjar vi hemma och inget annat än en seger är vad som räknas, säger Patric Johansson, tränare för Falcons.

Patric Johansson tycker att förutsättningarna för en seger är bra.
– Jag har alla spelare, förutom Stefan Zyszczak, tillgängliga och det är skönt. Det blir ett tufft kval, tror tränaren.

Annons
 

Många av de äldre och rutinerade spelarna har dock visat att gamla är äldst och spelat bra på senare tid.
– De krävs att de fortsätter att leverera samt att de yngre tar för sig mer, säger Patric Johansson.
– Vi måste bli mer effektiva, såväl i vårt anfallsspel men även i försvaret. Får vi allt att klaffa så kommer vi att ge Oskarshamn en rejäl match, säger tränaren och hoppas att många Landskronabor tar sig ut i Idrottshallen och stöttar laget ikväll.
– Jag tror det kan bli gott om folk. Det talas mycket innebandy just nu och det är matcher som dessa som brukar vara bäst, avslutar Patric Johansson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser