Annons

Kumba gästar tjejmässa

Varje år arrangerar ett gäng tjejer samt Sektionen Fritid i Landskrona stad en tjejmässa och den 1 april är det dags för årets upplaga på Västervångskolan. Bland gästerna i år finns bland annat rapartisten Kumba.

Tjejmässan är ett uppskattat återkommande arrangemang med hundratals besökande tjejer och målgruppen är tjejer i åldern 13-20 år. Huvudtema för i år är hbtq-frågor. Temat kommer att synas genom dekorationer i lokal och på scen, information, diskussioner och på bakverk i caféet.
– Som besökare på mässan kommer man kunna delta i workshops, tävlingar, bli stylad, testa på skytte och dj, besöka kärleksboosten, och prata med föreningar och samhällsorganisationer. Mässan är också ett bra tillfälle till att umgås med sina vänner, säger Linda Nemes på sektionen Fritid.

Annons
 

Under hela mässan kommer det vara framträdande med bland annat dansare och musik av lokala och regionala ungdomstalanger.

Mässan är den 1 april klockan 14:00-18:00 på Västervångskolan.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser