Annons

Alex Farnerud uttagen till EM-kvalmatch

Svenska landslaget i fotboll spelar en oerhört viktig EM-kvalmatch fredagen den 27 mars. Det är bortamatch mot Moldavien som står å programmet och idag, fredag, presenterade förbundskapten Erik Hamrén sin trupp till matchen. Glädjande för Landskronaborna är att ex-BoISaren Alexander Farnerud, är uttagen i truppen.

Alexander har en framgångsrik säsong i Torino FC bakom sig. Ett frågetecken finns dock kring hans medverkan då han tvingades bryta onsdagens Europa League-match på grund av skada. Om han hinner friskna till blir det hans första landslagssamling sedan januari 2010.

Annons
 

Samma manskap som är uttagna mot Moldavien tar sig fyra dagar senare an Iran på Friends Arena i Solna i en vänskapsmatch.

Hela truppen hittar du på Fotbollförbundets hemsida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser