Annons

Stadler blev årets BoISare

På torsdagen höll Landskrona BoIS årsmöte och det utföll precis som vi skrev om igår. Vad som dock presenterades var vilka som fick pris som årets BoISare och årets ledare samt vem som fick ett resestipendium från Landskrona BoIS Ungdomsfond.

Årets BoISare blev föga överraskande Andrew Stadler. Motiveringen lyder som följer.
”Andrew Stadler får utmärkelsen som årets spelare för insatser 2014. Andrew har trots en besvärlig situation för laget ändå kunnat hävda sig som en av seriens vassaste forwards med 13 gjorda mål under säsongen. Andrew har varit viktig för lagmoralen och visat prov på stor offer- och arbetsvilja i varje match. Han har varit ett föredöme att ha i laget. Årets BoISare hedras med Josefssons kanna som instiftades 1955”

Annons
 

Årets ledare blev Tomas Gustafsson.
”Thomas Gustafsson har utsetts till årets ledare 2014. Thomas har under flera år arbetat intensivt med laget födda  1997,  med högt ställda mål att bli ett av landets bästa lag i åldersklassen. Thomas starka vilja och drivkraft att utvecklas har satt sin prägel på laget. Thomas har hittat balansen  i laget mellan kollektiv insats och individuell utveckling. Belöningen och beviset visas av Landskrona BoIS U-17 lags  fina semifinalplats i SM förra säsongen.” Löd motiveringen.

Slutligen fick målvaktstalangen Kevin Alin 10 000 kronor i ett resestipendium från Landskrona BoIS Ungdomsfond med motiveringen:
”Kevin Alin är en talangfull målvakt som under året med sitt målvaktsspel varit en bidragande orsak till att vårt U19 lag säkrade kontraktet i Juniorallsvenskan. Kevins största styrkor som målvakt är modet, närspelet och spelet med fötterna. Kevin har även kvaliteter som ödmjukhet, träningsflit och en vilja att vara beredd att offra mycket för att nå framgång. Fortsätter han att utvecklas blir vi inte förvånade om han spelar i vårt A-lag om något år.”

Noterbart är att ingen av pristagarna var på plats. Andrew Stadler och Kevin Alin var båda i Varberg där de ligger på ett läger där de bland annat mött Varbergs BoIS, en match som de för övrigt förlorade med 1-2. Dessutom befann sig Tomas Gustavsson i Tyskland och kunde därför inte ta emot priset han heller.

Läs även: BoIS gick back 1,3 miljoner


För ovanlighetens skull så blev det votering i ett ärende på BoIS årsmöte. Det var styrelsens förslag på att den samma skulle utökas till nio personer som ifrågasattes av en del som tyckte att det räckte med sju styrelsemedlemmar. Styrelsens förslag vann dock voteringen med god marginal.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser