Annons

BoIS förlorade mot BoIS

Denna vecka befinner sig BoIS A-trupp i Varberg på ett träningsläger. Väl där passade laget på att möta Varbergs BoIS i en träningsmatch på torsdagen. BoIS föll med 1-2 men tränare Zvezdan Milosevic drar inte för stora växlar på förlusten.
– Vi har tre tuffa cupmatcher bakom oss och i dessa fick vi bevis för vad vi kan åstadkomma. Efter en sådan period är det lätt hänt att man slappnar av en smula och då blir det såhär. Klart jag inte är helt nöjd men jag förstår att det kan bli såhär, sa Zvezdan Milosevic efter matchen.

BoIS började darrigt men kom mer in i spelet efter en stund. Dock saknades det skärpa i anfallsspelet och det innebar att det stod 0-0 i paus.
I andra halvlek tog Varberg ledningen men BoIS kvitterade inte långt senare genom Samuel Aziz. Men ett par minuter kvar av matchen lyckades dock hemmalaget göra 2-1, ett resultat som stod sig matchen ut.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser