Annons

Ännu en serieseger för Falconskillar

I söndags hade SST NET Falcons 00-killar besök av Engelholm i P14-serien. SST NET Falcons-laget har gjort en fantastisk säsong och vid oavgjort så skulle seriesegern säkras. Matchen hade lockat till sig lite mer hemmapublik och killarna ville gärna säkra seriesegern denna dag.

Det syntes också på spelet och killarna uppträdde, i framför allt första period, lite spänt. Engelholm gick till periodvila med en ledning på 2-3.

Annons
 

I andra perioden släppte killarna på handbromsen och spelet flöt på fint och det skapades en hel del målchanser. Killarna vinner andra perioden med 2-0.

I inledningen av den sista perioden utökas ledningen till 5-3. Efter detta kontrollerar laget matchen och närmare än ett mål i slutet kom inte Engelholm. Killarna kunde skriva slutresultatet till 5-4 och stort jubel utbröt efter slutsignal.

SST NET Falcons-killarna försvarade därmed seriesegern från förra året. Alla spelare i laget har utvecklats fantastiskt och det är med tillförsikt som vi ser fram mot kommande säsonger.

Målskyttar: Tobias Ohlsson-Bååth 3, Jakob Bjarke och Niklas Josefsohn.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser