Annons

19-åring gripen misstänkt för medhjälp till mordförsök

Sent på torsdagskvällen misshandlades en man i 20-årsåldern svårt av ett flertal personer på Ödmanssonsgatan i Landskrona. Polisen var snabbt på plats och en hundpatrull fick upp ett spår som ledde till en lägenhet en bit från brottsplatsen. Polisen genomförde då en husrannsakan och i samband med denna greps en 19-årig yngling som nu är misstänkt för medhjälp till mordförsök. Såväl målsägande som misstänkt är tidigare kända av polisen. Strax innan midnatt kallades polisen till Ödmanssonsgatan i Landskrona då någon ringt och larmat om bråk och misstänkt skottlossning. Enligt larmet så ska även en man ha legat på gatan och ropat på hjälp. Väl på plats hittade polisen mycket riktigt mannen men han var inte skjuten utan knivskuren. Ambulans tillkallades och mannen fördes svårt skadad till lasarettet i Helsingborg. Med hjälp av en hundpatrull lyckades polisen hitta ett spår som ledde till en lägenhet och i denna befann sig den 19-åring som greps strax innan klockan tre inatt, misstänkt för medhjälp till mordförsök. Dessutom ska en bil ha blivit beslagtagen. På polisens informationsavdelning vill man inte gå ut med mer information i nuläget. – Vi har hållit massor av förhör och kommer att fortsätta med detta. Därför vill vi inte säga mer just nu då detta kan påverka vittnena, säger Mats Johansson på polisen i Helsingborg. Den knivskurne mannen opererades i natt och på förmiddagen uppgavs att hans tillstånd var allvarligt men stabilt.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser