Annons

Klart med von Platens efterträdare

Mängdrabatt på personal från Simrishamn?, det kan man undra sedan Landskrona stad nu anställt två personer från Österlens huvudstad.

Tidigare idag har vi berättat om Landskronas nya personalchef Johanna Sjöstrand, som närmast kommer från en tjänst som personalchef i Simrishamns kommun. Nu står det klart att ytterligare en rekrytering är gjord från samma stadshus. För nästan på dagen en månad sedan lämnade Anna Thott med omedelbar verkan sin tjänst som kommundirektör i Simrishamn.  Nu är hon aktuell som chef för stadsbyggnadsförvaltningen i Landskrona.

Annons
 

Avskedet skedde på egen begäran och till Radio Malmöhus hänvisade hon till bland annat personrelaterade konflikter och oklara politiska ledningsförhållanden.

Tillsättning av tjänsten som förvaltningschef för stadsbyggnadsförvaltningen kommer att ske vid kommunstyrelsens möte imorgon.

Anna Thott blev kommundirektör i Simrishamns våren 2011 och innan dess hade hon under ett par års tid varit samhällsbyggnadschef i samma kommun. Tidigare har hon varit chef för strategisk planering i Helsingborgs stad samt arbetat på arkitektkontor.

Landskrona Direkt har sökt Anna Thott för en kommentar.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser