Annons

Historiskt klubbslag på Företagarna Landskrona

I måndags avslöjade Landskrona Direkt att Ina Zachhau skulle bli den första kvinnan någonsin som valdes till ordförande i Företagarna Landskrona och på tisdagskvällen togs det historiska beslutet då föreningen höll sitt årsmöte.
– Jag är oerhört stolt och jag är tacksam för att Ronny Ahrling (ordförande i drygt 20 år fram till gårdagens möte. Reds anm) har hjälpt mig och fortsätter att finnas om jag skulle behöva det, sa hon efter att ha slagit ordförandeklubban i bordet och avslutat mötet.
Noterbart är att föreningen dagen till ära hade Företagarnas regionsordförande Magnus Engelbäck till att leda mötet.

Mötet föregicks av att fyra ungdomar med måleri till yrket, med pompa och ståt, erhöll gesällbrev. Det var den nyblivne åldermannen, Ronny Ahrling, som tillsammans med sina ungbröder Ray Persson och Jan Stanryd höll i gesällutnämningen. De som fick gesällbrev var Louise Dahlgren, Christoffer Olsson, Patrik Rosén och Victor Ågren.


Ina Zachhau tackade före detta ordföranden Ronny Ahrling för all hjälp då han symboliskt lämnade över ordförandeklubban.


Årsmötet föregicks av att målarna Victor Ågren, Patrik Rosén, Christoffer Olsson samt Louise Dahlgren fick gesällbrev.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser