Annons

Wormo föll mot FK Bosna

I lördags mötte IK Wormo division 4-laget FK Bosna från Helsingborg. Länge såg det ut som att matchen skulle sluta oavgjort men efter en tabbe i Wormo i slutminuten kunde gästerna göra 1-2.
– FK Bosna var de som tog tag i matchen första kvarten och hade såväl bollkontroll som målchanser. Redan i minut tre trycktes ett kanonskott av bortalaget in i nättaket och Wormo fick sämsta tänkbara start. En kvart in i matchen tog dock Wormo över och skapade chans efter chans, friläge efter friläge – utan att lyckas göra mål. Först i sista spelminuten i första halvlek lyckades Emil Zemirek trycka in bollen efter en Wormohörna och 1-1 i halvlek, rapporterar tränare Dick Melin.

– I andra halvleken sjönk tempot märkbart och så också spelkvaliteten i båda lagen. Wormo hade en straffsituation där Cyril King hade lurat sig igenom Bosnaförsvaret, men han hakades upp i skottögonblicket och stöp i marken – utan åtgärd från domaren till allas förvåning. Spelet böljade fram och åter utan att något av lagen lyckades skapa några riktiga målchanser. I 89 minuten slarvade Wormoförsvaret i en spelvändning och ett inspel från Bosna och man släppte till 1-2 målet efter avslut i boxen av en helt omarkerad Bosnaspelare, berättar Dick Melin och avslutar.
– Vi spelade väl helt OK idag, men vi måste bli mer skärpta i avslutssituationer. Vi har en del att jobba på där, men vi har gott om tid.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser