Annons

Landskronaprofil utsedd till ”Årets genombrott som föreläsare”

Landskronaprofilen Dennis Westerberg tilldelades i fredags utmärkelsen ”Årets genombrott som föreläsare, 2014” vid Mediadagarna i Göteborg, den så kallade MEG- mässan. Det var en överraskad och märkbart tagen Dennis Westerberg som fick motta utmärkelsen på fredagseftermiddagen. Stefan Jonsson, från förmedlingsbyrån SAJ, läser upp motiveringen: – Dennis Westerberg är precis vad föreläsarscenen behöver. Hans äkthet, karisma, scenvana, språk och budskap når ända fram oavsett vilken målgrupp som lyssnar på honom. Direkt från det första ackordet och meningen, trollbinder han sina åhörare och skapar ny energi och glädje på arbetsplatsen. Dennis Westerberg är kanske tidigare mest känd i regionen, som eventproducent för Landskronakarnevalen, eller som bluesmusiker i bandet Bloosblasters. Dock har han de senaste åren också etablerat sig som mental coach och föreläsare kring arbetsglädje och ledarskap, på riksnivå. Han har dessutom gjort ett par uppdrag i Finland under året, samt har en preliminärbokning i Österrike, inför 2016. Dennis Westerberg framgångar har uppmärksammats av byrån SAJ, som nu alltså ger honom denna prestigefyllda utmärkelse. – Ja, jag började min föreläsarkarriär på allvar, år 2012, med ett uppdrag ungefär varannan månad. Under 2013 blev de snabbt fler, och 2014 har antalet föreläsningsförfrågningar, från företag och kommuner, formligen strömmat in, vilket innebär att jag numera gör två till tre uppdrag per vecka. Jag känner mig oerhört tacksam och privilegierad, säger Dennis Westerberg med lika stor portion tacksamhet som ödmjukhet. Efter en avkopplande helg där det bland annat ingått ett besök på Malmö opera är det åter dags för nya uppdrag. I veckan väntar företagarkonferens i Gnosjöregionen, och ett föreläsningsuppdrag för alla kommunanställda i Linköpings kommun. Däremellan ska säkert ett del planerande inför årets Landskronakarneval också göras.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser