Annons

Kvaljakten fortsätter

– Jakten fortsätter, skrev SST NET Falcons tränare Patric Johansson i programbladet inför fredagens match mot Röke. Något som kan upprepas. Jakten fortsätter in i slutomgången detta efter ett nytt dramatiskt slut.

Det bjöds på en tempofylld och målsnål tillställning på fredagskvällen i Landskrona idrottshall, mycket på grund av två utmärkta målvakter som inte tänkte låta sig överlistas. Trots att avsluten duggade tätt var ställningen endast 2-2 när nära halva slutperioden var avklarad.

Annons
 

Det skulle krävas ett konststycke för att överlista gästernas målvakt. På en luftpass av Niklas Dahlström smällde Simon Jönsson ur dålig vinkel in 3-2 på volley, vilket också blev slutresultatet.

För att SST NET Falcons ska nå en kvalplats krävs en seger borta mot Munka-Ljungby på lördag samtidigt som Halmstad tappar poäng på bortaplan mot tabelltvåan Lagan. Ett inte alldeles omöjligt scenario.

Och så gick det för damerna:
Tårar när Falcons missade kvalet

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser