Annons

Konstnärer inom textil efterlyses

Landskrona konsthall har under flera år anordnat jurybedömda salonger och i år bjuder de in konstnärer som är verksamma i textila tekniker till utställningen ”Vår textila konstsalong” som pågår mellan den 13 juni och den 9 augusti.
Och nu är det dags att söka om man vill ha en chans att vara med.
– Såväl enskilda personer som grupper från hela Sverige är välkomna att söka och vi välkomnar alla textila tekniker. Vi ser med stor spänning och glädje fram emot att arrangera en konstsalong som presenterar Sveriges textilkonstnärer, säger Birthe Wibrand, konstintendent på konsthallen.

Sökande konstnärer skall vara minst 18 år gamla i år. Den 11 maj är sista dagen för ansökan och det tas en avgift på 400 kronor. Avgiften används till den extra annonsering och administration som krävs vid en jurybedömd salong.
– Juryn till ”Vår textila konstsalong” kommer att meddelas under våren, avslutar Birthe Wibrand.

Annons
 

Anmälningsblankett och mer information om ”Vår textila konstsalong” finns på konsthallens hemsida

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser