Annons

Betydelselös cupmatch på IP

Imorgon klockan 13.00 är det dags för årets första tävlingsmatch på Landskrona IP då BoIS tar emot Kristianstad FF i Svenska Cupen. Matchen, som dock saknar betydelse, spelas på konstgräsplanen. BoIS-tränaren Zvezdan Milosevic kommer att låta samma elva spelare starta som senast med undantag av Viktor Svensson.
– Han är lite sliten efter hård träning och har känningar i knäet. Men hade det varit seriematch, hade han kunnat vara med, säger tränaren på BoIS hemsida och ersätter med Daniel Jarl som började på bänken i cupmatchen mot Hammarby.

Så här spelar BoIS från start.
Jonas Sandqvist – Philip Andersson, Daniel Jarl, Johnny Lundberg – Muamet Asanovski, Mikael Dahlgren, Marko Mugosa, Igor Arsenijevic – Samuel Aziz, Andrew Stadler.

Annons
 

Efter lördagens match väntar en veckas träning där Zvezdan Milosevic tänker testa en ny anfallare. Han heter Stefan Djorjevic.
– Det är en spelare från högsta ligan i Montenegro som en agent och vän till mig tipsat om. Det vi söker är en forward som har egenskaper som targetplayer och alltså kan hålla i bollen i anfallet. Vi får se hur det blir med fortsättningen och kommer att göra en utvärdering efter att ha sett honom i några träningar till och eventuellt i matchen mot Varberg, säger tränaren.

Noterbart är att träningsmatchen mot Varberg som skulle spelas nästa helg är flyttad till torsdagen den 19 mars. BoIS kommer trots detta att åka till Varberg redan till helgen för att träna där och samtidigt sammansvetsa laget inför kommande division 1-spel.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser