Annons

Folkpartiet omvalde

Det blev i stort sett omval för hela slanten när Folkpartiet i helgen höll årsmöte.

Föga oväntat fick Torkild Strandberg förtroendet att sitta ordförande ytterligare ett år. Vid sin sida som vice ordförande omvaldes likaledes Lena Benediktsson.
Till ordinarie ledamöter valdes: Peter Thunholm (omval), Gunlög Stenfelt (omval), Martin Hegardt (omval), Mattias Adolfsson (omval), Gunilla Thornhagen (nyval), Janica Andersson (omval), Jan Allan Beer (omval), Alf-Erik Bondesson (omval) samt Mark Sarnik (omval).

Annons
 

Bland de fyra ersättarna återfinns ett nyval på Tage Olsin som i valrörelsen drev en framgångsrik valkampanj i Annelöv/Saxtorp där Folkpartiet ökade.

Den i övrigt enda nya bekantskapen bland de ordinarie ledamöterna i styrelsen blev Gunilla Tornhagen som har sina rötter i Landskrona och har varit engagerad i stadens näringsliv där hon bland annat varit chef på Swedbank i Landskrona. De senaste åren har hon varit styrelseordförande på Helsingborgs Stadsteater.
– Gunilla har stor kompetens från styrelseuppdrag och lång erfarenhet från Landskronas näringsliv. Det behöver vi i vårt fortsatta arbete i att förändra Landskrona.  Tage är engagerad i att utveckla Landskronas byar och drev en framgångsrik valkampanj i Annelöv/Saxtorp förra året. Tages driv och engagemang är ett välkommet tillskott till Folkpartiet i Landskrona, säger Torkild Strandberg.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser