Annons

Marie Hermansson gästar biblioteket

Författaren Marie Hermanson kommer till Landskrona bibliotek tisdagen den 17 mars kl. 19.00.

Marie Hermanson blev känd på bred front med romanen Musselstranden. Romanen inleds med att den ensamstående tvåbarnsmamman Ulrika besöker det lilla västkustsamhälle där hon tillbringade sin barndoms somrar. Väl där väller minnena av den familj som hon så flitigt umgicks i, familjen Gattman, fram inom henne. Detta tillsammans med ett märkligt fynd på en närbelägen strand leder till att Ulrika bestämmer sig för att ta reda på vad som hände familjen Gattmans adoptivdotter Maja under de veckor en sommar då denna försvann. Hermansons skriver med en psykologisk gestaltning och har ofta lyriska naturbeskrivningar med övernaturlig touche. Så också i de romaner som kom efter Musselstranden; Hembiträdet, Svampkungens son och Himmelsdalen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser