Annons

Centern förnyar och föryngrar

Centerpartiet i Landskrona har hållit vad man beskriver som ett välbesökt årsmöte. Gäst vid mötet var Ida Karlsson från riksorganisationen som presenterade en alldeles färsk valanalys från valen i fjol. Hon konstaterade att partiet var stolt men inte nöjd.
– Nu gäller att ladda om inför 2018. I Landskrona ökade vi rösterna med 85 % jämfört med valet 2010 men nådde ändan inte ända fram till fullmäktige efter en intensiv valkampanj, säger Sven-Olof Birgersson som fick uppleva att många gamla och nya medlemmar var engagerade i kampanjen.
– Vi ökade medlemsantalet med tio stycken under året.

Vid årsmötet valdes fyra nya medlemmar i styrelsen. Dessa är Carina Markert, Daniel Nylander, Johannes Wykman och Ann-Lois Nilsson.
Omval blev det av ordförande Sven Svederberg samt Per-Olof Bengtsson, Rose-Mari Linde, Ronald Gummesson och Sven-Olof Birgersson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser