Annons

Fartfylld isshow välkomnade våren

Under sportlovshelgen arrangerade Landskrona Konståkning vårshowen ”Movie on Ice”. Som namnet antyder var temat film och filmmusik. Ett 60-tal åkare deltog i en färgsprakande show där allt ifrån häftiga åk till små mjukisdjur blandades på isen och där pojkåkarna lyftes fram med ett eget nummer till Cars.

Samtidigt deltog Landskrona Konståknings samarbetsklubbar i Danmark, Silkeborg Sköjteklubb och Fredrikshavn med egna åkare. Utbytet med Danmark startade redan under förra året när föreningens svenska åkare besökte Silkeborg under höstlovet.
Många förväntansfulla barn i Landskrona Konståkning väntade på sina nyfunna danska vänner under sportlovet.

Annons
 

Isfesten inleddes redan under fredagskvällen då man arrangerade ett isdisco för landskronabor i alla åldrar.
– Vilken härlig glädje, glöd och gemenskap. Jag är så glad över föräldrarnas, barnens och tränarnas insatser för att göra detta möjligt. Är det fler som vill prova på konståkning så är de välkomna, säger Carina Malmqvist, tränare i föreningen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser