Annons

Landskronagitarrister på Europaturné

I fredags skrev vi om att Landskronabandet Royal Ruckus ska spela på Sweden Rock. De är dock inte de enda musikerna från stan som bokar platser i rockhimlen. De två gitarristerna från Landskrona Christoffer Holm och Ludwig Blaesild släppte en ny singel med sitt band My Dear Addiction i fredags och närmast väntar en europaturné tillsammans med banden Dead by April och dEmotional. Förra året skrev vi om gitarristen Christoffer Holms drömmar om att komma ut och spela på de stora scenerna och i år blir drömmer verklighet. Han och Landskronagitarristen Ludwig Blaesild är med i Älmhultsbaserade My Dear Addiction och de ska följa med på Europaturne ”The Stronger Tour” i mars med Dead by April och dEmotional. De ska bland annat spela i Hamburg, Berlin, Wien och München. – Vi är superglada för att bilda en Melodic Metallens Triss i äss; tre grymma band som ska åka, leva, sova och uppträda tillsammans, berättar Christoffer Holm. Efter europaturnén hägrar studion för en ny inspelning. – Ja, då ska vi in i studion och färdigställa vår andra platta, svarar Ludwig Blaesild. – Våra fans har väntat länge och nu är väntan snart slut. Den 4 april blir det Helsingborg och tatueringsmässan på Sundspärlan; 50 shades of Ink. – Ska bli grymt kul att uppträda nära hemmet, avslutar Christoffer Holm.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser