Annons

Fler p-platser för bilar

Oppositionstråd Jonas Esbjörnsson (S) vill se fler parkeringsplatser för såväl bilar som cyklar i anslutning till Eriksgatan.

Till kvällens kommunfullmäktigemöte har socialdemokraten Jonas Esbjörnsson lämnat in en motion där han vill ge i uppdrag till teknik- och servicenämnden att utreda möjligheterna med fler parkeringar vid Eriksgatan samt att det planeras för en bättre och säkrare cykelbana samt fler cykelställ.
 Under en längre tid har företags- och myndighetsverksamheten ökat på Eriksgatan.  Verksamheter som Danielas Livs, Försäkringskassan, Albins folkhögskola, ABF, Folkets hus och senast i raden Citykliniken gör att det saknas parkeringsplatser, menar Jonas Esbjörnsson.

Annons
 

Även Folkets Hus kommer under lång tid genomgå en utveckling menar kommunalrådet som  nu vill få till stånd en översyn av parkeringssituationen längs den hårt trafikerade gatan.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser