Annons

BoIS mot AIK i cupen

Imorgon möter BoIS AIK i årets första tävlingsmatch. En god nyhet är att samtliga papper för lagets nya spelare från Balkan kom igår och det betyder att samtliga spelare som är hela och friska kan spela. BoIS tränare vill dock avdramatisera det faktum att det är en cupmatch. – Naturligtvis kommer vi att spela för att vinna. Det gör vi i alla matcher men för mig personligen så börjar allvaret den 12 april då serien drar igång, säger BoIS tränare Zvezdan Milosevic. – Det gäller inte bara BoIS. Cupens status i Sverige är inte så stor, medger tränaren. – Det är dock synd att vi fått så tuff lottning. AIK och Hammarby är svåra nötter att knäcka även om vi hade varit hundraprocentigt tränade. Zvezdan Milosevic är dock mycket nöjd med försäsongen och ser optimistiskt på framtiden. – Det har gått bra. Vi ligger långt fram eftersom vi drog igång så tidigt. Jag är också glad över att samtliga våra spelare från utlandet nu har alla papper klara. Det betyder att vi nu kan fokusera på vad vi har fullt ut. Beträffande morgondagens match så kommer BoIS att spela med en 3-5-2-uppställning som ser ut så här. Jonas Sandqvist – Philip Andersson, Johnny Lundberg, Viktor Svensson – Dennis Olofsson, Mikael Dahlgren, Marko Mugosa, Igor Arsenijevic, Mårten Nordbeck – Samuel Aziz, Andrew Stadler. Avbytare är Kevin Ahlin, Måns Ekvall, Muamet Asanovski, Daniel Jarl, Lorent Shala, Anton Åkesson och Alexander Hylander. Och hur står det då till med motståndarna? En som borde veta är före detta BoIS-spelaren tillika AIK-supportern Issa Manglind. Fel tröja Issa? Vi noterade i veckan att du varit hos Allmänna Idrottsklubben i Solna. Vad gör du där? – Jag ingår i deras scoutingverksamhet Hur kan det komma sig att du håller på just AIK? – På grund av tidningen Buster när jag var 7-8 år. Ska du se matchen på plats? – Vet ej, lite oklart på grund av familjen. Vad tror du om BoIS chanser? – Mindre chans än normalt. Det är ett allsvenskt motstånd. Samtidigt tror jag BoIS-spelarna sammanlagt har fler allsvenska matcher än AIKs laguppställning på lördag har. Vilka är AIK:s svagheter? – Inga vad jag känner till. Tippa resultatet. – 3-0 till AIK. Handen på hjärtat. Vem håller du på? – AIK såklart, skrattar han efter en stunds funderande. Matchen, som spelas på Grimsta IP, börjar klockan 13.00 och de som inte är på plats kan se matchen på svtplay.se.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser