Annons

Dags att söka ur Glumslövs Musikfond

Så var det åter möjligt att söka medel ur Glumslövs Musikfondsstipendium.
– Vi vill att den sökande  skriver några rader om sig själv och sitt musikintresse och hur man önskar förkovra sig, samt hur det är tänkt att använda stipendiet, säger Lennart Pettersson, ordförande i Glumslövs Musikfond.

Den som söker skall vara under 18 år, bosatt i Glumslöv eller med anknytning till byn.
– Ansökan mejlas till info@glumslovsbyalag.se,  senast den 9 juni, informerar  Lennart Pettersson och berättar att en audition kommer ske under augusti månad och stipendiet, såväl penninggåvan som den specialdesignade tavlan delas ut på årets Glumslövsdag som i år är den 19:e september.
– Konstnären är förövrigt glumslövsbon Magnus Larsson. Prisutdelare är ännu ej bestämd, men vi hoppas naturligtvis att i år liksom tidigare år att fullmäktiges nya ordförande antar utmaningen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser