Annons

Härlig utveckling för Falcons 00-lag

Den fina utvecklingen som kunnat noteras för SST NET Falcons 00-lag under det senaste året, har fortsatt i samma stil under inledningen på 2015. I världens största innebandyturnering, Gothia, kom laget till åttondelsfinal i a-slutspelet efter seger mot bland annat Warberg och Pixbo. På hemmaplan deltar laget i seriespel i både P14 och P15. Sedan nyår har laget radat upp åtta vinster, en oavgjord och en förlust.
– Killarna uppvisar fin rörelse vilket i kombination med bra passningsspel öppnar upp för många fina avslut. Laget har också sedan nyår lyckats göra 63 mål på tio matcher. Likaså har killarna utvecklat sitt försvarsspel och endast släppt in 33 mål på dessa tio matcher. I P14-serien har de under hela säsongen släppt in 18 mål på 12 matcher. Truppen består av drygt 20 spelare och de flesta av lagets spelare är inne på sin nionde säsong tillsammans. Med ledord som trygghet och glädje siktar laget nu framåt mot det avslutande seriespelet, Skånemästerskapen samt deltagande i Warbergsspelen i mitten av april, låter en stolt tränare tillika klubbens ungdomsansvarige Jakob Ohlsson meddela.  

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser