Annons

En salong till för Filmstudion

Att bion har en ny renässans i Landskrona råder det ingen tvekan om. Detta gäller även för Filmstudion som vid säsongens första filmvisning fick stoppa ett tiotal besökare i dörren då det var fullt i salongen. Men nu är det fritt fram. I förhandlingar med Svenska Bio så har Filmstudion nu tillgång till två salonger varannan måndag klockan 18.30.
– Det är fantastiskt roligt. Sånt här tryck har vi nog aldrig haft. Nu har vi 58 platser till så det är bara att höra av sig, säger en strålande glad Maria Goldstrand, kassör i Filmstudion.
– Vid en termin var vi upp i drygt 140. Men det var smärtgränsen, då fanns det ju bara 130 platser på bion och då hade vi ju bara en visning. Nu har vi sålt 175 kort, säger Maria Goldstrand och avslutar.
– Medlemskort kan köpas från klockan 15.00 vid nästa film som är den 23 februari till föreställningen klockan 18.30.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser