Annons

Våren kom alltför tidigt till Karlslund

Lejonet gjorde vad som skulles i avslutningsmatchen hemma mot Rydaholm på torsdagskvällen då man vann med 7-2.
– Det var en match som inte höll speciell hög kvalitet. Detta var inte och vänta annat heller med tanke på betydelsen av denna match, säger Torbjörn Torpling i Lejonet.

Det bjöds på hafsigt och slarvig spel från båda lagen. Lejonet tog ledning i power play  i slutet av första perioden genom Felix Mattsson.
Rydaholm kvitterade i början av andra men Lejonet replikerade snabbt när Simon Rörstrand bara 35 sekunder senare gör 2-1. Sen trampade Lejonet på och ökade på till 4-1  genom Lucas Lundberg. Lejonet gör ett planerat målvaktsbyte när Christofer Lekander lämnar över till Jonathan Andersson, som får en olycklig start när Rydaholm reducerar.
Han släpper in första skottet men efter detta spikade han igen och gör en kanoninsats resten av matchen, berömmer Torbjörn Torpling.
I tredje perioden tröt motiveringen ännu mer för Rydaholm och Lejonet spelade av matchen  och vann rättvis.
– Härligt att man gör vad man ska i en helt betydelselös match. Nu är det bara att ta nya tag och ladda för en ny säsong, konstaterar Torbjörn Torpling.

Annons
 

Noterbart i övrigt var att trotjänaren, Mattias Hermansson, gjorde sin sista match i Lejonet och blev avtackad av sina lagkamrater innan matchen.
– Tack Mattias. Nu är det bara att tacka för denna säsongen och hälsar alla välkomna igen till hösten. Trevlig vår och sommar, avslutar Torbjörn torpling.

Matchfakta
Resultat: 7-2(1-0,3-2,3-0)
Målgörare: Lejonet Simon Rörstrand 2, Felix Mattsson, Oscar Winge, Lucas Lundberg, Pierre rundvall och Fredrik Erlandsson.   Rydaholm: Gustav Magnusson och Martin Andersson.
Skott: 45-26
Utvisningar: Lejonet 2 x 2 min  Rydaholm 3 x 2 min
Publik: 47

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser