Annons

Hett och blött på sportlovet

Vårvinterlovet står för dörren och som vanligt kommer ungdomarna att ges möjlighet att prova på både det ena och det andra. En av de mest populära aktiviteterna brukar vara besök på Räddningstjänsten. I år har dom öppet hus på onsdag mellan klockan 10-12.
– Brandmännen kommer att ha någon form av uppvisning och det kommer finnas möjlighet att titta på brandbilarna och en ambulans. Vår maskot Flammy kommer också att göra oss sällskap under det öppna huset, hälsar Hanna Johansson på Räddningstjänsten.

På Karlslundsbadet är det öppet hela sportlovsveckan. På måndagen kommer det att tävlas i ”Snabbaste tiden i rutschkanan” med starter klockan 13.00, 14.00 samt 15.00. Tisdag till fredag är också badets uppblåsbara rutschkana uppe kl. 11-13 inne på Läktarbadet.
Alla simkunniga barn upp till 10 år får leka där.

Annons
 

Under sportlovet tar de vanliga aktiviteterna en paus.
– Under lov- och helgdagar brukar badet ha extra många besökare, berättar Kerstin Garpvall, platschef på Karlslundsbadet.
– Vi tar därför ett kort uppehåll med våra vanliga gruppaktiviteter inom vattengympa och simskolor. Vi kör på som vanligt igen veckan efter lovet.

Läs även: Dags för sportigt lov

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser