Annons

Tumult på hotell

Ett överfallslarm inkom i morse till polisen från Hotell Chaplin. Enligt initiala uppgifter hade en hotellgäst brutit ett finger på hotellägaren.

Det visade sig när polispatrullen kom till platsen att en hotellgäst blivit aggressiv och hotfull  då han informerats om att han inte fått förlänga sin vistelse på hotellet. Mannen ska då ha tagit tag i en av hotellägarens fingrar och skadad detta. Den 34-åriga mannen har därefter gått tillbaka till det rum han hyrt. När polisen ska prata med honom, öppnar han rumsdörren och blir enligt polisen omedelbart aggressiv. Bland annat ska sparkar ha riktats mot poliserna. Mannen sprayas med pepparspray och poliserna lyckas, efter visst tumult, säkra honom med handfängsel. Mannen grips och förs till polishuset misstänkt för misshandel samt våldsamt motstånd.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser