Annons

Slutsålt på Leva Loppan efter tre timmar

Igår skrev vi om att det ska Levas Loppan på Hotel Öresund på valborgsmässoafton. Och att det kommer att bli succé är redan fastställt. På tre timmar såldes de 650 biljetterna slut.
– Det känns helt overkligt, säger Mats Wilhelmsson, en av initiativtagarna till arrangemanget.

Klockan 08.00 imorse släpptes biljetterna till Leva Loppan-kvällen som vi skrev om på Landskrona Direkt igår. Tre timmar senare fick personalen på Hotel Öresund meddela de som kom därefter att de tyvärr fick bli utan biljett då alla var slut.
– Jag har lite svårt att greppa att de tog slut så fort. Men det visar att det finns ett uppdämt behov hos de som bara går ut en eller ett par gånger om året, säger Mats Wilhelmsson som redan nu utlovar fler Leva Loppor.
– Utan tvekan kommer det att bli så. Men det får inte bli för ofta. Dessutom får vi se hur det går på valborgsmässoafton. Man ska behålla själva grundkonceptet men något nytt som lockar ska det vara varje gång man kör på nytt. Det var något vi lärde oss då vi körde 70- 80- och 90-talskvällar på Strandpaviljongen då det begav sig.

Annons
 

Läs även: Tredje rundan för Leva Loppan

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser