Annons

Nytt nummer av Landskrona Runt ute

Årets första nummer av Landskrona Runt har lämnat tryckeriet.
Månadstidningen som berättar om natur, kultur och fritid i Landskrona görs av en tolvmannaredaktion bestående av brukare med funktionsnedsättning.
– I detta numret finns ett reportage om Daglig verksamhets 40 år i Landskrona. Sen har vi i FFS, Föreningen för Funktionshindrade i Skåne varit och spelat boule inomhus och om detta finns också en artikel, berättar Suad Coric när han sin vana trogen gästar Landskrona Direkt för att överlämna ett färskt exemplar av sin tidning.
– Vi har precis haft redaktionsmöte och planerat för nästa nummer som kommer i mars. Då kommer jag att visa vinterbilder men det blir också någon text om BoIS, vi ska försöka följa dom lite mer i år. Dessutom blir det ett reportage om Lördagscaféet i teaterrestaurangen.

Landskrona Runt görs i cirka 110 exemplar.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser