Annons

Förlust trots spelövertag för Lejonet

Det blev en tung förlust för Lejonet i ödesmatchen mot Åstorp.
4-1 skrevs segerresultatet till hemmalaget.

– Lejonet började klart bäst och skapade en hel del chanser men tyvärr drog man på sig en utvisning efter halva perioden. Åstorp vann tekningen och ett kanonskott från blå, från Johan Johnsson, så kom 1-0 till Åstorp. Det tog bara 22 sekunder. Sen blev det ett ställningskrig utan dess like utan att det gick överstyr, refererar Torbjörn Torpling från Lejonet.

Annons
 

Lejonet fortsatte trots underläget att ha spelövertaget men avsluten var lite för tama.  Inte heller vid powerplay lyckades man skapa några vassa avslut.
–  I mitten av perioden så kom äntligen en fin kombination från Oscar Winge, då han passar Emil Svensson som direktpassar till Robin Nilsson som med ett direktskott sätter kvitteringen.
Lejonet fortsätte att trycka tillbaka Åstorp, som dock var farliga i sina spelvändningar.
I slutet av perioden tog Åstorp åter ledningen genom ett misstag framför eget mål som Robin Johansson i Åstorps tog till vara på och 2-1 var ett faktum.

Lejonet får inte ut mycket i tredje perioden utan Åstorp spelar av matchen utan problem.
– Lejonet slarvade i uppspelen och är mycket tama i sina avslut.  Niklas Odén i Åstorps mål gör en mycket bra match. Bra i Lejonet är målvakten Christoffer Lekander samt bör man nämna Hampus Melkersson, Robin Nilsson och Felix Matsson, summerar Torbjörn Torpling.

Lejonet som var i behov av en seger för att nå ett avancemang  får nu istället ställa in sig på säsongens sista match i morgon klockan 19 i Karlslundshallen mot Rydaholm. En match  som tyvärr är betydelselös.

MATCHFAKTA
Resultat: 4-1 (1-0, 1-1, 2-0)
Målgörare: Lejonet Robin Nilsson  Åstorp: Robin Johansson 2 , Johan Johnsson och Jonathan Stolpe
Skott: 31-36
Utvisningar:  Lejonet: 3 x 2 min  Åstorp: 5 x 2 min
Publik 234

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser