Annons

Nytt moderat styre med fokus på fler i arbete

I fredags avhöll Moderaterna i Landskrona årsmöte och en ny styrelse valdes. Till ordförande omvaldes Erik Raita, 26 år.
– Jag är tacksam för förtroendet. Mitt fokus kommer att ligga på att dra lärdomar av den valrörelse som vi precis gått igenom och förbereda Moderaterna i Landskrona inför 2018 års val. Fler i arbete och en skola med kunskapsfokus kommer vara viktiga frågor framöver, säger han.
 
Till vice ordförande valdes Ewa Löfvendahl (nyval) och till ledamöter valdes Margareta de Neergaard (nyval), Ingrid Jerlsten (omval), Jan-Åke Lindström (nyval), Ole Maathz (omval), Hans Raita (omval), Kerstin Raudmets (nyval), Martina Roslund (nyval) och Emil Tingström (nyval). Sex av tio i styrelsen är nyval och tre av tio är under trettio år.

– Det är en stark styrelse, anser Erik Raita  och gläds över fler aktiva medlemmar.
– Jag lovar att Moderaterna i Landskrona inte kommer bli osynliga bara för att det är mellanvalsår.

Annons
 

Även moderaternas kommunalråd Birgitta Persson vädrar vårluft och menar att den nyvalda styrelsen har en viktig roll i hur politiken nu presenteras för landskronaborna.
– Fokus i vår politik den här mandatperioden är att få fler landskronabor i arbete, en ännu bättre skola och att verkligen ta tillvara Karlslundsområdet, avslutar Birgitta Persson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser