Annons

Berättelserna lever

Tisdagen den 10 februari drar Berättarklubben igång sitt sextonde år på Landskrona teaterrestaurang. Det blir som vanligt nästan sanna historier från när och fjärran berättade av Berättarklubben själva och deras berättarvänner. – På 16 år har det hunnit bli en herrans massa historier. Om man räknar att det på varje kafé berättats minst 10 historier och vi i snitt haft 6 berättarkaféer per år, blir det uppskattningsvis nästan 1000 historier, säger Sven Hansson. – Men vår kära publik kan vara lugn, det finns flera. Bl.a. får man den här gången höra slutet på Gilgameshsagan, världens äldsta nedskrivna berättelse, c:a 4000 år gammal. Berättandet börjar som vanligt 19.00 och serveringen öppnar en timme innan.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser