Annons

Stadler och Adelstam prisade av Sabola

I lördags prisades Andrew Stadler och Mattias Adelstam av BoIS-supportrarna i herrklubben Sabola. Andrew Stadler utsågs till årets BoISare och Sabola-kanonen fick Mattias Adelstam för sin frispark mot Varberg.
– Personligen var Stadler nöjd med sin insats och de mål han gjorde 2014, men var givetvis inte lika glad över lagets resultat, säger Sven Jönsson i Sabola och berättar om Mattias Adelstams frispark.
– För den som inte kommer ihåg så blev både Erik Andersson och Andreas Dahl chockade när Mattias stegade fram. Mattias tyckte att det var hans tur. Och sen small det.

Som det ser ut just nu så fortsätter Andrew Stadler i Landskrona BoIS medan Mattias Adelstam är spelande assisterande tränare i Höganäs, en klubb som i år tränas av före detta BoISaren Jakob Augustsson.
– Vi i Sabola vill samtidigt passa på att framföra våra gratulationer till Landskrona BoIS på deras 100-årsdag den 7 februari och hoppas på ett bra 2015 som förhoppningsvis kan krönas med ett återtåg i Superettan säsongen 2016, avslutar Sven Jönsson

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser