Annons

Lennart Söderberg tackade för sig med en fest

I fredags var det munter stämning och klackarna i taket på en innergård i centrala Landskrona. Det var kommunfullmäktiges före detta ordförande Lennart Söderberg som bjöd på en avskedsfest i sitt kontor då han nu lagt praktiskt taget allt politiskt arbete bakom sig.
– Det är så många som jobbar på stadshuset, i receptionen, på vaktmästeriet, ja överallt, som ställt upp för mig. Därför ville jag tacka dessa och alla andra efter åtta mycket spännande och roliga år, säger Lennart Söderberg när Landskrona Direkt talar med honom på måndagen.

Det var en strid ström av besökare i hans privata kontor. Cirka 80 personer kom och gick under kvällen.
– Vi öppnade redan på eftermiddagen och de sista lämnade inte förrän strax innan midnatt. Det var mycket lyckat.

Annons
 

Förutom att Lennart Söderberg sitter som ledamot i räddningsnämnden för moderaterna så är den politiska karriären slut. Han har dock fått erbjudanden om andra uppdrag men han har valt att tacka nej.
– Jag har fått förfrågningar om att sitta med i några styrelser men jag har vänlig men bestämt avböjt erbjudandena. Jag har ju suttit i styrelser i hela mitt liv och anser att det räcker nu. Dessutom har jag en del egna rörelser som jag sköter om, säger Lennart Söderberg och avslutar.
– Jag har också sparat alla dokument, tal, artiklar och liknande i 16-17 pärmar. Dessa ska jag nu noggrant gå genom och skapa något kul. Jag har ju varit med om så mycket roligt och det vill jag dela med mig av. Men vad det blir och hur lång tid det tar får vi se.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser