Annons

17 chefer slutade 2014

I veckan var det avtackning på sjätte våningen på stadshuset för stadsjurist och chefen för den juridiska enheten inom Landskrona stad, Marie Petterson. En tjänst hon haft sedan 2005 och som hon nu lämnar för att bli administrativ chef till kommunstyrelseförvaltningen i Falkenberg. Tjänsten som stadsjurist är nu ute på annons och under sex månader kommer Boel Kvist att få tjänstgöra som tillförordnad. 

På senare tid har ytterligare två ”höga herrar” lämnat kommunen. Det är stadsbyggandschef  Per-Fredrik von Platen som något överraskande mitt under julsemestern lämnade in sin avskedsansökan och lite innan det var det fritids- och kulturchef Göran Nyström som gick i pension. Båda förvaltningar leds framtill 2015-06-30 av tf förvaltningschefer i form av Johan Nilsson respektive Kjell Thoresson.

Annons
 

Under det gångna året slutade 17 chefer i Landskrona stad.

Annons
Annonser




















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser