Annons

Utbildningsmässa ska guida ungdomar och vuxna

Nu är det dags för Landskronas årskurs 9-elever att göra sitt gymnasieval. Men även vuxna som vill börja studera senare i år behöver fundera över vad de ska välja. För att underlätta valet ställer Landskrona stads gymnasieskolor och vuxenutbildningar ut sitt utbud på Folkets hus i Landskrona, den 28 januari klockan 10-17.

På utbildningsmässan får besökaren en bild av hur gymnasiet fungerar idag och vilka program och inriktningar som finns. Yrkesutbildningar för både unga och vuxna finns på plats, samt traditionell komvuxutbildning. Besökarna kan här passa på att prata med studie- och yrkesvägledare, lärare och elever.
– Utbildningsmässan visar Landskronas fantastiska möjligheter, både för unga och vuxna. Här finns många vägar som leder ut i arbetslivet, säger Ulf Bergström, verksamhetschef för gymnasiet och vuxenutbildningen, säger Ulf Bergström, verksamhetschef, för gymnasiet och vuxenutbildningen.

Annons
 

Landskronas årskurs 9-elever kommer i omgångar till mässan och får förutom att ta del av gymnasieutbudet lyssna till en kort föreläsning av Dennis Westerberg, med rubriken Att hitta sin passion och välja sin egen väg. På mässan finns även Kulturskolan som med sina kurser vänder sig inte bara till barn och ungdom, utan även till vuxna.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser