Annons

BoIS körde över Höganäs

Om det såg trögt ut för BoIS i förra veckans träningsmatch mot Högaborg så var det tvärtom när Höganäs gästade IP på lördagen. När domaren blåste av matchen stod det 7-0 till BoIS.

De tappra som tagit sig till IP på lördagen för att se BoIS ta emot Höganäs fick se en okej inledning. Båda lagen skapade några halvchanser, bland annat hade nyförvärvet och före detta Höganässpelaren, Samuel Aziz, ett skott i ribban, men efter hand tog BoIS över. I den 27 minuten kom första målet genom Andrew Stadler och det var även han som gjorde tvåan, en delikatess. Amerikanen drev bollen från mittfältet, såg att målvakten rusade ut, och då lobbade han kallt in 2-0. Åtta minuter efter 1-0 målet gör sedan Igor Arsenijevic 3-0.

Annons
 

Andra halvlek kontrollerar BoIS bra. 4-0 gör Marko Mugosa i början av halvleken och efter en dryg timme gör Viktor Svensson 5-0 efter en hörna. Matchen är avgjord sedan länge och BoIS tillåts göra som dom vill. 6-0 och 7-0 görs av Alexander Hylander respektive Dennis Olofsson innan domaren blåser av matchen.

BoIS tränare Zvezdan Milosevic är nöjd med vad han fick se.
– Först och främst tycker jag vi hade en bra inställning till matchen. Vi är inne i en tuff period, även om vi hade två lite lättare pass i veckan innan matchen. Matchen ska vara en ganska hård belastning träningsmässigt. Sett till helheten och omständigheterna var det väldigt bra. Inga skador, vi hade spelglädje och såväl anfallspelet och försvarsspelet fungerade bra. Förutom en lite sämre tiominutersperiod i första halvlek var det bra rakt igenom, summerar tränaren på BoIS hemsida.

Höganäs tränas av före detta BoISaren Jakob Augustsson och han är av naturliga skäl inte lika uppåt som Zvezdan Milosevic.
– Första halvtimmen är ändå okej, men efter det så går det alldeles för enkelt för BoIS. De gör i princip vad de vill och det är väl tur att vi har gott om tid att rätta till misstagen, säger Jakob Augustsson till bloggsidan Alltid Fullsatt.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser