Annons

BoIS börjar och slutar hemma

Idag presenterades spelprogrammet för BoIS. De randiga såväl börjar som avlutar på hemmaplan. Premiären äger rum söndagen den 12 april och för motståndet står IK Oddevold. Säsongen avslutas med ett derby då Helsingborgslaget Eskilsminne gästar IP den 1 november. Såhär ser årets program ut. Hemmamatcherna i grå fält. (Med reservation för eventuella ändringar) 12 april BoIS – Oddevold 19 april Qviding – BoIS 26 april BoIS – Husqvarna 3 maj Eskilsminne – BoIS 10 maj BoIS – Öster 17 maj Halmia – BoIS 24 maj Örgryte – BoIS 31 maj BoIS – Trelleborgs FF 7 juni Oskarshamn – BoIS 14 juni BoIS – Norrby 21 juni Lunds BK – BoIS 28 juni BoIS – Höllviken 5 juli Kristianstads FF – BoIS 12 juli BoIS – Qviding 16 augusti Husqvarna – BoIS 23 augusti BoIS – Örgryte 30 augusti Oddevold – BoIS 6 september BoIS – Oskarshamn 13 september BoIS – Lunds BK 20 september Höllviken – BoIS 2 september Trelleborgs FF – BoIS 4 oktober BoIS – Halmia 11 oktober Öster – BoIS 18 oktober BoIS – Kristianstad FF 25 oktober Norrby – BoIS 1 november BoIS – Eskilsminne

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser