Annons

Emilush och Rickard Malmsten gör BoIS 100-årshymn

Minns ni stadens jubileumslåt som skrevs av basisten Rickard Malmsten? Nu har han fått förtroendet att spela in en jubileumshymn till BoIS som fyller 100 år i år. Förutom att ett gäng BoISare och Rickard Malmsten själv är med så kommer Landskronamusikern Emilush att rappa.
– Det kommer att bli en härlig låt. Jag gjorde en grund och sedan har Emilush gjort om den så att den går att rappa. Det mesta är redan inspelat och på tisdag nästa vecka ska vi spela in en video på Landskrona IP, berättar Rickard Malmsten.
– Där kommer bland annat supportrar, A-truppen och några gamla BoISare att vara med. Bland annat kommer Claes Cronquist, Sonny Johansson och Tommy ”Gyxa” Gustavsson att vara med, säger basisten som dock inte hinner komma själv.
– Nej, jag ska på en turné i Estland och sedan bär det iväg till Hongkong och Kina. Men det går säkert bra ändå. Det blir maffigt, flygbilder och så, säger han.

Inspelningen på IP börjar klockan 17.00 och förväntas ta cirka två timmar.
– Det kommer att vara öppet för allmänheten så det är bara att svänga förbi, avslutar Rickard Malmsten.

Annons
 

Världspremiär för låten är på BoIS födelsedag, den 7 februari.

Här är ett smakprov på låten.

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser