Annons

Tio ungdomar får stipendier på Landskronagalan

Varje år delar Landskronas idrottsföreningars samorganisation, LISA, ut 2500 kronor i stipendier till tio ungdomar som utmärkt sig i sin sport. Årets stipendier kommer att delas ut i samband med Landskronagalan som hålls i idrottshallen den 10 april.

Följande tio idrottare kommer att få gå upp på scenen och ta emot stipendiet. Emil Hassling, Landskrona Simsällskap, Clara Vater Landskrona Simsällskap, Paulina Pavlovic, SST Net Falcons, Gabriel Berg, Landskrona Taekwondo Akademi, Doruntina Goxhuli, Landskrona Kvinnliga GF, Josefine Olsson, Landskrona Kvinnliga GF, Felix Elofsson, Landskrona Ski Club, Elisabeth Brandt, Bangolfklubben Linjen, Carolina Larsson, Bangolfklubben Linjen samt Fabian Hast, Malmö Redhawks.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser