Annons

Igor Arsenejevic klar för BoIS

Landskrona BoIS har idag skrivit ett ettårskontrakt med den 29-årige serbiske mittfältaren Igor Arsenejevic. Han har tränat med klubben sedan vinteruppehållet och var också med i helgens träningsmatch i vilken han gjorde 1-0.
– Jag är mycket glad över att vi kunde knyta Igor till oss. Det är en karaktärsspelare med stor arbetskapacitet och som jobbar hårt i matcherna. Han springer mycket över stora ytor och är dessutom en lojal lagspelare, säger BoIS-tränaren Zvezdan Milosevic på klubbens hemsida.

Enligt tränaren kan Igor Arsenejevic spela såväl på mittfältet som i backlinjen.
– Vi ser honom som en defensiv mittfältsspelare men får vi problem med skador eller avstängningar så kan han spela både mittback och högerback.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser