Annons

Många frågetecken efter första träningsmatchen för BoIS

På lördagen spelade BoIS en rekordtidigt försäsongsmatch då de tog emot division 2-klubben Högaborg på lördagen. BoIS vann med 1-0 inför ett par hundra åskådare men någon känsla av att de randiga har något på gång infann sig aldrig. Faktum är att Högaborg var väl så bra som BoIS.

Det var inte så många svar BoIS nya tränare Zvezdan Milosevic fick på lördagen då BoIS mötte Högaborg i årets första försäsongsmatch. Ett flertal spelare som provtränat med BoIS fick visa upp sig och det var också ett sådant som gjorde BoIS mål. Det var Igor Arsenijevic som fick på ett halvdant skott som styrdes i mål av en Högaborgsförsvarare.

Annons
 

BoIS hade kommandot den första halvan av första halvlek men sedan var Högaborg med på noterna.
Andra halvlek var lika jämn som dålig men var det någon som borde gjort mål så var det gästerna som hade en man helt ren med Jonas Sandqvist efter ett missförstånd i BoIS-försvaret men avslutet gick utanför.

Tidigare på lördagen offentliggjordes att Philip Andersson skrivit på för 2015 och därmed är försvarsleden den lagdel som ser bäst ut. Vad tränare Zvezdan Milosevic nu vill ha klart är ett starkt centralt mittfält.
– Jag tycker att Marko Mugosa var bra idag men vi vill inte dra för höga växlar på matchen. Med tanke på hur lite vi tränat så är jag nöjd. Jag ville mest ha den överstökad. Nu är det tillbaka till fys- och motionsträningen, säger han.

På mittfältet spelade, förutom Marko Mugosa, även målgöraren Igor Arsenijevic och även han får godkänt. I övrigt var det inte mycket till fotboll och i rättvisans namn ska väl sägas att det inte är i mitten av januari som spelet ska fungera perfekt.

Summa summarum. BoIS vinner över Högaborg med 1-0 utan att egentligen skapa någon målchans. Det bästa var vädret.


Alem Plakalo i anfallet var tämligen osynlig.


Jonas Sandqvist är tillbaka i BoIS och han hade inga problem att hålla nollan.


Marko Mugosa får godkänt av tränare Zvezdan Milosevic.


Philip Andersson spelar för BoIS även 2015.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser