Annons

Fest för alla när BoIS fyller 100 år

Lördagen den 7 februari fyller BoIS 100 år. Detta kommer att firas rejält på födelsedagen. En stor fest kommer att hållas på Hotel Öresund på kvällen men firandet börjar redan på dagen med en träningsmatch och reception på Idrottsplatsen.

I år fyller Landskrona BoIS 100 år och detta kommer att firas under hela året. Födelsedagen, lördagen den 7 februari., inleds med en träningsmatch mot danska Hellerup klockan 13.00 på Idrottsplatsen och efter kampen bjuds på kaffe och tårta i VIP-restaurangen.
På kvällen håller föreningen en stor fest på Hotel Öresund och man riktar sig inte bara till medlemmarna.
– Eftersom BoIS är en angelägenhet för hela stan så är alla välkomna, säger BoIS ordförande Gabriel Munck.

Annons
 

Kvällen inleds med en sittning och en trerättersmiddag. Under middagen bjuds det på underhållning i form av intervjuer och tal med spelare, ledare, och supportrar. Efter middagen äntrar det klassiska supporterbandet Rude BoIS scenen för en comebackspelning.
– Risken är stor att det blir fullsatt och därför vill vi att alla ska föranmäla sig. Det gäller både de som vill äta och de som tänker komma lite senare för att se Rude BoIS, säger Max Lundmark, evenemangsansvarig på BoIS.

Jubileet kommer att märkas hela året. Bland annat kommer en jubileumsbok, författad av Åke Jönsson, att släppas till hösten. Dessutom håller klubben på att ta fram en jubileumströja.
– Vi har bara ett demoex ännu men tanken är att den eller någon liknande ska finnas till salu senare, säger Max Lundmark.
– Vi kommer även att ta fram en jubileumshalsduk.

Till sommaren kommer en av seriematcherna att utses till jubileumsmatch.
– I samband med en av sommarens matcher tänkte vi ha en hel del jippo, bland annat med en veteranmatch och annat kul. Men här är vi ännu på planeringsstadiet, säger han vidare och ordförande Gabriel Munck avslutar.
– Drömmen är sedan att vi avslutar vårt hundraårsfirande med att åter ta steget upp i elitfotbollen.

Mer info, bland annat om bokning till festen den 7 februari, hittar du här.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser