Annons

Selma på pallen i DM i konståkning

Helgen 3-4 januari var det DM i konståkning i Trelleborg och från GF Idrott Konståkningsförening tävlade 13-åriga Selma Bengtsson, 13, i klassen Ungdom 13.
– Selma hade ett fall i kortprogrammet på lördagen men lyckades desto bättre med det långa programmet under söndagen, då hon åkte så gott som felfritt, säger Sussie Sörensen för GF Idrott Konståkning.

Selma Bengtssons sammanlagda poäng blev 68,28, vilket är hennes personbästa, och detta placerade henne på en hedervärd tredjeplats. Tilläggas ska också att de åkare som placerade sig på första, andra och fjärde plats är åkare som tävlar i Elitserien medan Selma fortfarande är A-åkare.
– Selma kommer framöver att tävla som utmanare i Elitserien och om det faller väl ut kan vi säkert räkna med att Selma tävlar som elitåkare nästa säsong, avslutar Sussie Sörensen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser