Annons

Jonas Sandqvist tillbaka i BoIS

När Landskrona Direkt talade med den före detta BoIS-målvakten Jonas Sandqvist i höstas då han befann sig på Island visste han inte var han skulle fortsätta sin karriär. Nu är det klart att han återvänder till klubben som tog honom till elitfotbollen.
– Det ska bli väldigt roligt att komma tillbaka till BoIS, som jag har mycket att tacka för och som lade grunden till min fortsatta karriär. Nu hoppas jag att kunna ge tillbaka och få vara med om att föra upp klubben till elitfotbollen igen, säger den 33-årige målvakten på BoIS hemsida.

Kontraktet gäller ett år och med en option på ytterligare ett. Idag klockan 15.00 kör BoIS sitt första pass. Jonas Sandqvist kommer dock först på fredag.
Ett annat nyförvärv är kantspelaren Muamet Asanovski som närmast kommer från Ängelholms FF.
Klart är också att Paul Torres och Enis Ahmetovic inte fortsätter i BoIS.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser